VONST is dé partner voor de sociale economie en organisaties uit de sociale profit.

Ook profit ondernemingen die mensgericht ondernemen belangrijk vinden vinden meer en meer de weg naar ons.

VONST is een team van ervaren lesgevers met een ruime ervaring op de werkvloeren van de sociale economie en social profit.  Vanuit deze bijzondere expertise ontwikkelen we opleidingen en didactisch materiaal die zeer praktijkgericht zijn en bieden we intervisies en coachings aan op maat van elke klant.  

Inge-2-a

"Ik zette mijn eerste stappen in het werkveld als begeleider in de sociale economie. Als snel evolueerde ik naar het geven opleidingen in deze sector. Ik merkte hoe belangrijk het is dat opleidingen op maat gesneden zijn en dat gepaste opleidingen mensen inspireren en in beweging zetten. Talloze contacten met bedrijfsleiders en werknemers en mijn grote liefde voor het mensgericht ondernemen inspireerden mij tenslotte tot het oprichten van VONST."

Naast in-house trainingen en opleidingen biedt VONST ook individuele coaching en teambuilding aan. Voor beroepsfederaties verzorgt VONST tal van opleidingen voor geïnteresseerden uit verschillende organisaties of bedrijven. Tijdens de open opleidingen komen deelnemers uit deze organisaties en bedrijven met elkaar in contact en worden kennis en ervaring uitgewisseld.

VONST is een zorgvuldig uitgebouwd team van lesgevers met jarenlange ervaring in de sector sociale economie en social profit. Als team staan we nauw in contact met onze klanten en bouwen we elke dag verder onze expertise om het beste van onszelf te geven.