Contacteer VONST

Contacteer VONST vrijblijvend voor alle informaties en vragen met betrekking tot de aangeboden trainingen en opleidingen. Wij gaan u zo snel mogelijk helpen.

Correspondentieadres:

VONST
Brouwerijstraat, 101
8790 Waregem

Contactgegevens:

Contact: Inge Laperre
Mobiel: 0477/249597
www.vonst.be
info@vonst.be
Volg ons op

Wens je regelmatig informatie te ontvangen over het trainings- en opleidingsaanbod van VONST? Vul dan onderstaande gegevens in en je ontvangt de volgende nieuwsbrief op je emailadres.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht veld
Email Formaat

VONST gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen, om updates over de opleidingen en de nieuwsbrief van VONST op te sturen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Uitschrijven voor de nieuwsbrief te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@vonst.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacy verklaring. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketing platform. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat uw gegevens doorgestuurd worden naar Mailchimp om verwerkt te worden. Lees meer over de privacy verklaring van Mailchimp op www.mailchimp.com (privacy and terms).