preloader

Nieuwsbrief maart 2021

Beste lezer

In deze nieuwsbrief leggen we de focus op de opleidingen die erkend zijn in het kader van het VOV en op de online opleidingen.
Veel leesgenot!

Nu meer opleidingen erkend ikv Vlaams opleidingsverlof (VOV).

Sinds 8 maart zijn een heel pak meer opleidingen van VONST erkend ikv het vlaams opleidingsverlof. Klik hier hier om te zien welke opleidingen recht geven op het Vlaams Opleidingsverlof (VOV).

Alle administratie hieromtrent moet via VONST gebeuren, dus attesten verkregen van VIVO zijn niet geldig voor het VOV. Laat dus snel weten aan ons of je van het VOV gebruik wil maken, ga naar onze homepage en klik daar “aanvraag VOV” aan.

Nog even online verder

We gaan nog even online verder voor alle opleidingen van VIVO en dit tot eind juni. We hopen dat we vanaf september weer gewoon live kunnen werken.

Ben je ingeschreven voor een van onze opleidingen bij VIVO? Geef dan snel de gegevens van de deelnemers door zodat we alles in orde kunnen maken om de online deelname vlot te laten verlopen. Gebruik ook hier het vorm “aanvraag VOV” dat je vindt op onze homepage of via de link op de bevestigingsbrief van VIVO.

Live inhouse

Wil je een opleiding inhouse aanvragen? Dan komen we graag live langs als we coronaproof kunnen werken. Voorzie een ruim lokaal, dat goed verlucht kan worden, Wij staan paraat met ons mondmasker en zo kunnen we veilig les geven voor uw medewerkers.

Graag tot op een van onze opleidingen live of online.

Keep it safe!

Team VONST